N-XTC Quartz 4d coating

 

Als een auto nieuw is zijn de looks geweldig, maar na dagelijks gebruik worden de looks minder na verloop van tijd. Het weer, oxidatie, strooizout, insecten, marring en waskrassen laten allemaal hun sporen na op autolak. Om je auto te beschermen tegen deze beschadigende invloeden bieden we N-XTC Quartz!

Wat is N-XTC Quartz?

N-XTC Quartz is een vloeibare, gel-achtig product ontwikkeld voor bescherming van autolakken wat hard wordt tijdens professionele installatie tot +/- 8H. Dit is gemiddeld genomen tussen de 2 en 3 keer zo hard als de autolak zelf!

Wanneer de hardheid is bereikt beschermt het autolak tegen oxidatie en lichte beschadiging (alles in eigen perspectief). Als een auto nieuw is zijn de looks geweldig, maar na dagelijks gebruik worden de looks minder na verloop van tijd. Het weer, oxidatie, strooizout, insecten, marring en waskrassen laten allemaal hun sporen na op autolak.

Om je auto te beschermen tegen deze beschadigende invloeden bieden we N-XTC Quartz!

Hoe werkt N-XTC Quartz?

N-XTC Quartz vereist precieze werkmethodes die alleen gedaan worden door getrainde en gecertificeerde installers. N-XTC Quartz is een duurzaam lakbeschermingssysteem met een bewezen standtijd van 36 maanden (and counting)…

Vanzelfsprekend moet elke autolak gereinigd, gepolijst en voorbereid zijn voordat N-XTC Quartz kan worden aangebracht. N-XTC Quartz kan worden aangebracht in meerdere lagen voor het leveren van intense glans, diepte en vuleigenschappen op micro krasjes.

N-XTC Quartz vraagt een strikt tijdschema om aan te brengen, regulier bedraagt detailing vooraf en N-XTC Quartz aanbrengen minimaal 3 werkdagen. Als certified N-XTC Quartz installer adviseren we je graag tot in detail om het werk zo goed mogelijk uit te voeren, houd er rekening mee dat kwaliteit altijd eerst komt!

Wat merk je in de dagelijkse praktijk?

  • Verbeterde water afstotendheid.
  • Verbeterde oxidatie afstotendheid (zelfreinigend effect).
  • Elke kleur krijgt meer glans en diepte.
  • Lak is meer krasresistent met zgn. zelfhelende eigenschappen.
  • Verbeterde UV bescherming.

Wat kost het?

Een N-XTC Quartz 4d coating in 2 lagen is er al vanaf € 950,00 excl. btw.
Dit is op basis van een kleine auto (formaat Fiat 500, Audi A1 e.d.) met minimale voorbereidingswerkzaamheden. 

Is een auto groter of heeft deze moeilijk te bewerken delen dan heeft dit invloed op de kosten. Zo ook als het een gebruikte auto betreft met al aanwezige gebruikssporen of als er meer dan 2 lagen coating gewenst zijn.

Voor een juiste en passende prijsopgave willen wij altijd eerst de auto goed bekijken en inspecteren in onze werkplaats! Zo kunnen wij een goede inschatting maken welke polijststappen er eventueel nodig zijn alvorens er een N-XTC Quartz 4d coating aangebracht kan worden.

Wil je een extreem sterke bescherming voor jouw waardevolle auto?
Kom gerust langs of neem vrijblijvend contact met ons op!