Portfolio

 

Deze Tesla Model S was na een jaar gebruik en ondanks de uiterst voorzichtige behandeling van de eigenaar toch wel wat glans verloren door lichte waskrasjes. Maar vooral de ingebrande vogelpoep afdrukken waren een doorn in het oog van de eigenaar!

Daarom hebben wij hem in 2 stappen gepolijst en afgewerkt met een 2-laags N-XTC 4d Quartz coating.

Voor optimale glans en bescherming!

Deze Mercedes A180 AMG (uitgevoerd) had wel wat verzorging nodig! Een complete detailbehandeling in de vorm van een 3 staps polijstbehandeling voor de auto en een 2 staps polijstbehandeling voor de wielen. 

Uiteraard afgewerkt met een 2-laags N-XTC 4d Quartz coating op zowel de auto als de wielen. Ook het interieur is uitgebreid gereinigd en heeft een ozon behandeling gehad!

Deze Jaguar XK8 had na 10 jaar wel de nodige waskrassen en steenslag opgelopen.

De steenlag is ingelakt en vlak geschuurd en de auto is vervolgens in 3 stappen tot hoogglans gepolijst. Vervolgens behandeld met een N-XTC Quartz 4d coating voor de allerbeste bescherming.

Deze icoon is weer om door een ringetje te halen!

Deze Aston Martin DB9 Virage is zowel van binnen als van buiten uitgebreid verzorgd! Interieur en leder is uitvoerig gereinigd en vervolgens behandeld met een ledercreme.

De buitenzijde was al best mooi maar kon nog wel wat puntjes op de i gebruiken. We hebben hem in 2 stappen gepolijst en vervolgens de auto en wielen behandeld met een N-XTC Quartz 4d coating. Zo is hij langdurig maximaal beschermd!